Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει... Pagani


ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ HORACIO PAGANI ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ LAMBORGHINI ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ PAGANI ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ.

  • ΦΩΤ.: VISHRUTH KUMAR
  • 25/7/2020

Ο Vishruth Kumar είναι σχεδιαστής από το Ahmedabad της Ινδίας και είναι λάτρης ακριβών και γρήγορων αντικειμένων. Με αυτά τα δύο στοιχεία δούλεψε την ιδέα μιας μοτοσυκλέτας η οποία δεν είναι απλά σπορ αλλά ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά ειοθώτα του κόσμου των δύο τροχών, παίρνοντας στοιχεία από μοντέλα της Pagani. Λεπτομέρειες όπως τα εμπρός φωτιστικά ή η τριπλή εξάτμιση πίσω είναι δανεισμένες από την Huayra.

Το ίδιο συμβαίνει και με το εμπρός κάλυμμα που έχει μια λωρίδα από γυμνό ανθρακόνημα και που στο σύνολό του ενσωματώνεται στο δοχείο καυσίμου αλλά και με τα πλαϊνά της μηχανής. Και βέβαια το πρωτότυπο δε θα μπορούσε παρά να ενσωματώνει πολύ ανθρακόνημα αφού εκτός από το φέρινγκ το εμπρός και το πίσω ψαλίδι είναι από ανθρακόνημα με το πίσω να στηρίζει έναν θηριώδη τροχό ο οποίος παίρνει μετάδοση μέσω καδένας. Είναι προφανές ότι το Amaru Concept θα μπορούσε άνετα να τραβήξει την προσοχή του Horacio με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι στον τρόπο με τον οποίο αυτή η μοτοσυκλέτα θα αποκτήσει ίππους, καθώς ο Kumar είναι απλά σχεδιαστής και όχι μηχανικός.