Μια Toyota Supra πέρα από κάθε φαντασία


Ένα ακόμα σχεδιαστικό project φανερώνει τις πραγματικές δυνατότητες του ιαπωνικού sportscar, το οποίο εξακολουθεί να διεκδικεί ένα καλύτερο και δίχως αμφιβολία πιο εντυπωσιακό αύριο.

  • 9/3/2020

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε πώς θα θέλατε να μοιάζει η νέα Toyota Supra. Ανοίξτε τα και όσα ονειρευτήκατε ίσως να έχουν πραγματοποιηθεί.

To ιαπωνικό sportscar το οποίο επέστρεψε στις γραμμές παραγωγής με τη συμβολή των Γερμανών και ειδικότερα της BMW, η οποία «δώρισε» τόσο το πλαίσιο όσο και τους κινητήρες.

Κι αν η συνεργασία αυτή χαρακτηρίστηκε απ’ ορισμένους ανίερη μιας και νόθευσε το DNA ενός αυτοκινήτου που έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία ιαπωνικά sportscar, αυτό δεν εμποδίζει τους απανταχού σχεδιαστές να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για το παρουσιαστικό του αυτοκινήτου.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της DSG Performance να δημιουργήσει ένα body kit για το ιαπωνικό sportscar το οποίο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα αυξάνουν το πλάτος και το μήκος του αμαξώματος, όπως άλλωστε και την αδρεναλίνη που κυλά στο αίμα των αυθεντικών φίλων της αυτοκίνησης.

Ακόμα και η διχρωμία που διαμορφώνεται ανάμεσα στις γκρι επιφάνειες του αμαξώματος και τα σκουρόχρωμες αεροδυναμικές προεκτάσεις παίζουν τον ρόλο τους τοποθετώντας τις εντυπωσιακές σε μέγεθος και σχεδιασμό ζάντες ελαφρού κράματος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.