Μονομαχία Sedan VS Supercar – Ποιο κερδίζει;


Τα μοντέλα που επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν τις κατηγορίες είναι μία BMW M5 CS και μία Ferrari 812 Superfast. Δείτε το video.

  • 27/2/2022

Μπορεί εκ των προτέρων η μονομαχία να μοιάζει ότι έχει ξεκάθαρο νικητή αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε στην πράξη. Ο Mat Watson και το carwow έβαλαν στην πίστα τα δύο αυτοκίνητα και προσπάθησαν να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα για το ποιο είναι ικανότερο να περάσει πρώτο την γραμμή του τερματισμού.

Στην αριστερή μεριά βλέπουμε μια BMW M5 CS με V8 κινητήρα 4.4 λίτρων των 627 PS και των 750 Nm ροπής, που στέλνει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβώτιου 8 σχέσεων.

Στη δεξιά πλευρά βρίσκεται η Ferrari 812 Superfastμε τον V12 των 6.5 λίτρων που έχει δύναμη 788 PS και ροπή 717 Nm. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων που μεταφέρει τη δύναμη στους πίσω τροχούς.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι τα δύο αυτοκίνητα -αν και δεν τους φαίνεται- έχουν διαφορά βάρους μόλις 25 κιλών. Η BMW είναι 1825 kg και η Ferrari 1800 kg.

Δείτε τι συνέβη στον αγώνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Πηγή: carwow