Νέα έκδοση Hyundai Tucson N Line


Η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε πως το Tucson έχει την τιμητική να είναι το πρώτο της SUV που λαμβάνει το σπορ πακέτο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/3/2019

Η έκδοση N Line είναι προφανώς και η πιο δυναμική στην γκάμα της Hyundai έχοντας έναν σπορ Ν αέρα με διάφορα έξτρα στοιχεία εξοπλισμού. Θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων του Tucson. Στην έκδοση βενζίνης 1.6 T-GDI με 177 PS, καθώς και στις πετρελαίου 1.6  CRDI και 2.0 CRDi με το mild hybrid σύστημα και ισχύ στους 136 PS και 185 PS, αντίστοιχα.

Οι εκδόσεις N Line ξεχωρίζουν από τους πιο «επιθετικούς» προφυλακτήρες, τα νέα LED ημέρας, τα σκούρα βαμμένα σημεία του αμαξώματος και εκείνα με χρώμιο, την διαφορετική γρίλια, τις νέας σχεδίασης ζάντες 19’’, την πίσω αεροτομή κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με το τιμόνι και τον επιλογέα να έχουν δερμάτινες επενδύσεις και κόκκινες ραφές, λογότυπα Ν, αλουμινένια πεντάλ κ.α.

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε εκδόσεις με την κίνηση μπροστά ή στους τέσσερις τροχούς, με μηχανικό ή διπλόδισκο κιβώτιο. Στα μηχανικά μέρη το τιμόνι έχει νέα ακριβέστερη χαρτογράφηση για καλύτερη αμεσότητα όταν τα μπροστινά αμορτισέρ είναι 8% πιο σφιχτά και τα πίσω 5%. Υπενθυμίζεται πως το Tucson είναι το πρώτο SUV αλλά το δεύτερο μοντέλο της Hyundai μετά το i30 που εμπλουτίζεται με την έκδοση N Line.