Νέα εμφάνιση για το SUV της Ferrari


Πυκνώνουν οι εμφανίσεις σε δημόσιο δρόμο για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari,  το οποίο  για την ώρα «κρύβεται» πίσω από υπερυψωμένο αμάξωμα της GTC4Lusso.

  • 14/9/2020

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari, την περίφημη Purosangue, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της ιταλικής φίρμας.

Η Ferrari Purosangue αξιοποιεί για την ώρα το αμάξωμα της GTC4Lusso για τις ανάγκες των δοκιμών εξέλιξης, καθώς οι σχεδιαστικές γραμμές που θα ακολουθήσει το ιταλικό SUV αποτελεί για την ώρα επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως και  να έχει το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο αυξάνει με αργό αλλά σταθερό ρυθμό την απόσταση που το χωρίζει από το έδαφος, αναδεικνύοντας την πρόθεσή του να  ακολουθήσει την αρχιτεκτονική ενός SUV υψηλών επιδόσεων.

Άλλωστε το παράδειγμα υπάρχει ήδη και είναι μάλλον επιτυχημένο, καθώς Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce και πρώτη απ’ όλους η Porsche κατάφεραν να περάσουν στην αντίπερα  όχθη του ποταμού βλέποντας τα ταμεία τους να γεμίζουν με ρευστό και τα πνευμόνια τους με υπερηφάνεια.

Για την Ferrari Purosangue θα χρειαστεί να περιμένουμε, βέβαια, καθώς η παραγωγή της είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το 2022. Μέχρι τότε, η Ferrari θα πρέπει  να καταλήξει στον κινητήρα που θα την εξοπλίζει, αν και με δεδομένο ότι θα αποτελέσει το δημοφιλέστερο τετράτροχο της ιταλικής φίρμας σε συνδυασμό με τα ολοένα και αυστηρότερα πρότυπα εκπομπής ρύπων, πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο.