Nέα υπερσύγχρονη έκθεση BMW στο Περιστέρι


Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ εγκαινίασε τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, στη Λεωφόρο Κηφισού 36 στο Περιστέρι. 

  • 13/12/2016

Σε 2.500 τετραγωνικά μέτρα μοντέρνας, minimal αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης, η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI και BMW Motorrad του ομίλου Σφακιανάκη απευθύνεται στους fans των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της φίρμας, συγκεντρώνοντας την πλήρη γκάμα από τις BMW, MINI, BMW Motorrad, BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω από την ίδια στέγη, αλλά και με μια ειδοποιό διαφορά: Ο συνολικός χώρος των εκθέσεων είναι δομημένος με διαφορετικά λειτουργικά και αισθητικά κριτήρια ανάλογα με τη μάρκα.

Έτσι από τον casual χώρο των μοντέλων MINI ο υποψήφιος πελάτης περνά στον κεντρικό, μεγάλο, φωτεινό χώρο των BMW όπου φιλοξενούνται τα μοντέλα όλων των σειρών συμπεριλαμβανομένων των ναυαρχίδων 740e, Μ4 αλλά και i3 και i8.

Τέλος ο χώρος διαθέτει ένα πιο «περιπετειώδες» lounge στο οποίο φιλοξενούνται οι μοτοσικλέτες BMW, ενώ υπάρχει και σπέσιαλ χώρος για την παράδοση των αυτοκινήτων στους νέους τους κατόχους. Υπάρχει δε η δυνατότητα test drive όλης της προϊοντικής γκάμας των BMW-MINI, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά, να επιλέξουν εξοπλισμό και χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή απλά να αποκτήσουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ.

Παράλληλα υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο service υψηλών προδιαγραφών με έμπειρους και πιστοποιημένους από το BMW Group μηχανικούς.

Ο κος Σταύρος Τάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ δήλωσε: «Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στη συνεργασία μεταξύ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και του BMW Group Hellas, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Δημιουργήσαμε με πάθος και αφοσίωση ένα συναρπαστικό χώρο 2500 m2, αφιερωμένο στους πελάτες που μας ακολουθούν εδώ και 60 χρόνια.»

Ο δε κος Karim Christian Haririan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τόνισε: «To 2016 έχει υπάρξει εξαιρετική χρονιά, με τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad να έχουν επιτύχει διψήφια ποσοστά αύξησης μέχρι στιγμής. Οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στα τρία brands. Πολύ σημαντικός παράγοντας στην εμπορική επιτυχία μας είναι το εξαιρετικά αφοσιωμένο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων. Η εταιρία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ με τις εντυπωσιακές νέες εγκαταστάσεις BMW, BMW i, MINI και BMW Motorrad αποτελεί σημαντικό μέλος του Δικτύου μας στην Αθήνα.»