Νέες εικόνες για την Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake


Η βρετανική φίρμα έχει στα σκαριά μια ακόμη σπέσιαλ Zagato της οποίας βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες.

  • 3/12/2018

Τον Οκτώβριο η Aston Martin είχε επιβεβαιώσει πως η Zagato Shooting Brake θα ενσωματωθεί στην γκάμα της Vanquish Zagato, αλλά από τότε δεν υπήρχε κάτι νεότερο. Τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο οι εικόνες που βλέπετε μιας και από ότι φαίνεται η επίσημη πρεμιέρα δεν απέχει και πολύ.

Πέρα από το εντυπωσιακό shooting brake αμάξωμα με τις εξαγωγές στο πλάι και την μαύρη οροφή, στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται χαρακτηριστικά το σαλόνι και το βάθος της καμπίνας με χώρο για μία βαλίτσα. Πρόκειται για μία από τις πιο πρακτικές Aston Martin με διάταξη στο εσωτερικό 2+2 και φυσικά με όλη την χλιδή που εκπέμπει το όμορφο ταμπά δερμάτινο σαλόνι και το ανάγλυφο στα καθίσματα.

Οι Βρετανοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως όπως οι Vanquish Zagato και Vanquish Volante Zagato, έτσι και η αντίστοιχη έκδοση της Shooting Brake θα περιοριστεί σε 99 αυτοκίνητα (οι πιο εξεζητημένες Speedster που είχαν παρουσιαστεί πέρυσι μόλις στα 28). Την κίνηση θα αναλαμβάνει ο ατμοσφαιρικός V12 των 5,9 lt (από την Vanquish S) με ισχύ στα 600 άλογα.