Nέες εκδόσεις του Toyota Aygo στην έκθεση της Γενεύης


Δύο νέες εκδόσεις του Aygo με αρκετό "χρώμα" και μπόλικο νεανικό στιλ θα παρουσιάσει η Toyota στην προσεχή έκθεση της Γενεύης
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/2/2019

Στις αρχές Μαρτίου που ξεκινά η έκθεση της Γενεύης η Toyota θα παρουσιάσει στο διεθνές κοινό δύο νέες εκδόσεις του Aygo. Πρόκειται για τις εκδόσεις με τις ονομασίες X-Cite και X-Style και στόχο έχουν να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον του κοινού για το συγκεκριμένο μοντέλο..

Το X-Style θα είναι βαμμένο λευκό με πορτοκαλί υφασμάτινη οροφή, ενώ  περιλαμβάνει ζάντες 15 ιντσών, φώτα ομίχλης και φιμέ πίσω τζάμια.Στο εσωτερικό το X-Style συνεχίζει το πορτοκαλί χρωματικό θέμα, με πινελιές στους αεραγωγούς και στην βάση του επιλογέα ταχυτήτων. Η κεντρική κονσόλα είναι γυαλιστερό μαύρο πλαστικό, καθίσματα μερικώς δερμάτινα ενώ και τα πατάκια ακολουθούν την λογική των πορτοκαλί στοιχείων.

Το Χ-Cite είναι βαμμένο σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, και έχει μαύρο οροφή. Οι ζάντες είναι γυαλιστερές μαύρες 15 ιντσών, φώτα ομίχλης και πίσω φιμέ τζάμια. Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες είναι αντίστοιχες με του X-Style ενώ υπάρχει χρωμιωμένος επιλογέας ταχυτήτων.

Και τα δύο έχουν στάνταρ κλιματισμό, σύστημα infotainment 7 ιντσών με Android Auto και Apple Car Play, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ διατίθεται ως έξτρα το πακέτο ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού Toyota Safety Sense. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος του ενός λίτρου με τους 72 ίππους, ενώ η διάθεσή τους στις αγορές θα ξεκινήσει άμεσα μετά την πρεμιέρα τους στην Γενεύη.