Νέες ελπίδες για την ανάρρωση του M. Schumacher


Μια δήλωση του Jean Todt αφήνει ελπίδες ότι η κατάσταση του  M. Schumacher έχει βελτιωθεί σημαντικά, διαβεβαιώνοντας ότι παρακολουθεί την πορεία του γιού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

  • 17/11/2020

Νέες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο Jean Todt, επικεφαλής της FIA και στενός φίλος της οικογένειας του Γερμανού.

Ο Γάλλος, ο οποίος επισκέπτεται μία ή δύο φορές τον μήνα το σπίτι του M. Schumacher στην Ελβετία δήλωσε ότι ο Γερμανός εξακολουθεί να μάχεται για την αποκατάστασή και ότι δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα, συμπληρώνοντας ότι όλοι εύχονται τα πράγματα να γίνουν ακόμακαλύτερα.

Μεταξύ άλλων ωστόσο ο Jean Todt ξεκαθάρισε ότι ο M. Schumacher παρακολουθεί την πορεία του γιού του Mick Schumacher στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο να εννοηθεί ότι ο Γερμανός έχει ανακτήσει αν μη τι άλλο την ικανότητα να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του.

Η ικανότητα του M. Schumacher να επικοινωνεί με τον στενό οικογενειακό του κύκλο ίσως να δικαιολογεί και τις συχνές επισκέψεις του Jean Todt στην Ελβετία, καθώς με τον Γάλλο τον συνδέει μια ισχυρή σχέση φιλίας και η παρουσία του στο πλευρό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή είναι καθοριστικής σημασία για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους.

Να θυμίσουμε ότι φέτος συμπληρώνονται επτά χρόνια από το ατύχημα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του M. Schumacher στο κεφάλι, η οποία του προκάλεσε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.

Έκτοτε οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού Πακγόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 είναι λιγοστές, καθώς η οικογένειά του έχει επιλέξει να κρατήσει μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να αναρρώσει.

Κρίνοντας με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ο Mick Schumacher διαθέτει σημαντικές πιθανότητες να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της Haas, γεγονός που όπως είναι φυσικό θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Michael Schumacher, ο οποίος έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του θεσμού

Διαβάστε ακόμα:

Τα ρεκόρ του Schumacher που έχει βάλει στο μάτι ο Hamilton (vid)

Ferrari: To μαύρο κουτί της ελεύθερης πτώσης