Νέο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μοτοσικλετιστή


Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα δύο μοτοσικλετιστές έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα δυστυχήματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ειδικότερα στο ύψος του Αγίου Κοσμά.

  • 9/9/2020

Ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το  μεσημέρι της Τετάρτης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Υπό αδιευκρίνιστες η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα και οι δύο αναβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Μετά τη μεταφορά τους στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος τους ενός εκ των δύο μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ και ο σοβαρός τραυματισμός του δεύτερου, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Κοσμά και κατά τη μετάβαση των μοτοσικλετών της  ΔΙΑΣ στην περιοχή των Καλυβίων, όπου είχε ξεσπάσει δασική πυρκαγιά.

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα ένας ακόμα μοτοσικλετιστής είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στο ίδιο τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όταν προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε αυτοκίνητα.