Nέο Peugeot 208: Πρώτη επαφή! (Video)


Η πρόταση της γαλλικής εταιρίας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των super mini εστιάζοντας στο στιλ και την premium αίσθηση τόσο σε ποιότητα όσο και εξοπλισμό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/10/2019

Το νέο Peugeot 208 είναι αναμφίβολα ένα από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν έντονα μέσα στην χρονιά που έρχεται, συνδυάζοντας μία άκρως ελκυστική εμφάνιση με κορυφαία χαρακτηριστικά σε εξοπλισμό και premium τεχνολογικό χαρακτήρα.

Το Car and Driver βρίσκεται στην Πορτογαλία για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου super mini της Peugeot, και μέσα στην ημέρα θα υπάρξει πλήρης κάλυψη των πρώτων οδηγικών εντυπώσεων μαζί με αναλυτικά στοιχεία για το τεχνολογικό του υπόβαθρο (και πιθανόν και οι τιμές του στην ελληνική αγορά).

Μέχρι τότε παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το νέο 208 στο video που παραθέτουμε, εστιάζοντας στα κυριότερα χαρακτηριστικά της παρουσίας του. Μία παρουσία που μεταξύ άλλων θέλει να έχει και ηλεκτρική έκδοση εξ αρχής και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. 

Μείνετε συντονισμένοι για την αναλυτική περιγραφή που θα ακολουθήσει σε λίγες ώρες live από την Πορτογαλία για το νέο 208. Ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο φέρνει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο B-Segment αλλά παράλληλα επιβεβαιώνει την συνολική αναβάθμιση της Peugeot σε ένα πιο premium κατασκευαστή.