Νέο teaser για νέο μοντέλο από την Hyundai


Με αυτή την λεπτομέρεια η κορεατική εταιρία προλογίζει ένα νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/7/2019

Με μία πολύ μικρή ανακοίνωση και την εικόνα που βλέπετε οι Κορεάτες αναφέρουν πως θα παρουσιάσουν ένα νέο μοντέλο χρησιμοποιώντας τον όρο «go big». Επίσης κάνουν λόγο για προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας καθώς και για νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Πάντως το «go big» δεν σημαίνει απαραίτητα πως το νέο μοντέλο που θα αποκαλύψει η Hyundai στην Φρανκφούρτη, θα είναι και μεγάλο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι μια εξευρωπαϊσμένη εκδοχή του Venue που δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Άλλωστε υπάρχει χώρος για ένα ακόμη SUV κάτω από το Kona ολοκληρώνοντας την γκάμα της εταιρίας (μαζί με τα Kona, Tucson, Santa Fe).

Όπως και να ΄χει η Hyundai ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμη νέο μοντέλο στην γκάμα της, το οποίο προφανώς θα ανήκει στις μικρότερες κατηγορίες των crossover και SUV. Υπενθυμίζεται πως από του χρόνου η κορεατική εταιρία θα λανσάρει και τις πολύ σημαντικές γενιές των i20 και αργότερα του i30.