Νέο Toyota Hilux: Στην Ελλάδα από 25.970 ευρώ


Διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά είναι το νέο Toyota Hilux έχοντας αφετηρία στη δικίνητη έκδοση μονής καμπίνας τα 25.970 ευρώ.

  • 9/9/2020

Ο ηγέτης της κατηγορίας των pickup επέστρεψε και διεκδικεί και πάλι τον θρόνο του. Το νέο Toyota Hilux διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά σε τρεις τύπους αμαξώματος ικανούς να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Ειδικότερα, το νέο Toyota Hilux προσφέρεται στην έκδοση μονής καμπίνας (Single Cab) η οποία προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης ενώ είναι και η πιο προσιτή εκκινώντας από τα 25.970 ευρώ.

Τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επιβατικές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του αυτοκινήτου αποτελεί η έκδοση Extra Cab, η οποία ναι μεν διαθέτει τετραθέσιο θάλαμο επιβατών, ωστόσο, διατηρεί έναν ικανοποιητικό χώρο φόρτωσης. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται έναντι 31.090 ευρώ και αποτελεί το τελευταίο σκαλοπάτι πριν φτάσει κανείς στο Toyota Hilux Double Cab.

Όπως αναδεικνύει και το όνομά της πρόκειται για τη διπλοκάμπινη έκδοση του ιαπωνικού pickup, το εσωτερικό της οποίας διαθέτει πενταθέσια διαμόρφωση και όλες τις ανέσεις ενός τυπικού επιβατικού οχήματος, μιας και προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα στο κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο Cruiser. H τιμή του Toyota Hilux Double Cab ανέρχεται στα 35.900 ευρώ.

  

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, ο υπερτροφοδοτούμενος  diesel κινητήρα των 2,4 λίτρων είναι εκείνος που κρύβεται κάτω από το καπό όλων των εκδόσεων, αποδίδοντας 150 ίππους και 400 Nm ροπής.

Με εξαίρεση την έκδοση μονής καμπίνας, όλες οι υπόλοιπες προσφέρονται ως τετρακίνητες, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το αυτόματο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Περισσότερα για το νέο Toyota Hilux μπορείτε να μάθετε στο: https://www.toyota.gr/new-cars/hilux/professional/