Νέο τροχαίο στα λιμανάκια. Δείτε το τρομακτικό video


Ένα νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης όταν ένα Fiat Punto πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

  • 4/10/2020

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου και ειδικότερα στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης στο ύψος της Βάρκιζας.

Ένα Fiat Punto με κατεύθυνση τη Βάρκιζα πέρασα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικώς με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια με μια μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια το Fiat Punto ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Όπως αποκαλύπτει το video που δημοσιεύθηκε από στο YouTube, εκείνη τη στιγμή στο σημείο υπήρχαν εκατοντάδες θεατές που παρακολουθούσαν τα παρακινδυνευμένα «περάσματα» των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών.

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο παιχνίδι επίδειξης λίγο έλειψε να έχει τραγικές συνέπειες με την ανοχή των αστυνομικών αρχών της περιοχής οι οποίες είναι προφανές ότι αδυνατούν να βάλουν τέλος σε μια θλιβερή παράδοση που κρατά αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Mercedes συγκρούεται σε στηθαίο και τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Crash Test: Σύγκρουση αυτοκινήτου-λεωφορείου με 200 χλμ./ώρα!