Ντριφτάροντας στον πάγο με την ηλεκτροκίνητη Ford Mustang (Video)


ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ FORD MUSTANG MACH E, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ 333 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 565 NM ΡΟΠΗΣ.

  • 14/3/2020

Η Ford Mustang Mach E αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι μια ηλεκτροκίνητη πρόταση μπορεί να αποδειχθεί εξίσου συναρπαστική με μια συμβατική.

Θα μπορούσε μάλιστα να ισχυριστεί κανείς πως το ηλεκτροκίνητο SUV αποτελεί άξιος συνεχιστής της κληρονομίας της μπλε οβάλ φίρμας, η οποία εκτός από την Mustang έχει να επιδείξει μια πλούσια γκάμα μοντέλων με σαφή οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.

Ανάμεσα σε αυτά, λοιπόν, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την ηλεκτροκίνητη Mustang Mach E. Μπορεί η συνδυαστική απόδοση των δύο ηλεκτροκινητήρων (βλέπε 333 ίπποι και 565 Nm ροπής) να μην είναι καθηλωτική, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από αρκετή ώστε να προσφέρει ατελείωτα drift στον παγωμένο Βορρά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το ηλεκτροκίνητο SUV συνδύασε την ουσία με το θέαμα πείθοντας ακόμα και τους πλέον δύσπιστους ότι δικαίως φέρει το όνομα του διασημότερου “pony car” στον πλανήτη. Η απολαυστική συνέχεια στις οθόνες σας.