Ο Carlos Ghosn συνεργάζεται με κινηματογραφικό ατζέντη


H ζωή του Carlos Ghosn θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Αυτό σκέφτηκε και ο ίδιος και ζήτησε συνεργασία με τον Michael Ovitz, έναν από τους γνωστότερους ατζέντηδες του Hollywood.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 11/2/2020

Ο κ. Carlos Ghosn έχει έναν πλούσιο βίο, τόσο σε ό,τι αφορά την επαγγελματική πορεία του όσο και στα βιώματά του. Η ζήση του, η επαγγελματική πορεία του και –κυρίως– τα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, με τη φυλάκισή του και τη δραματική σε εξέλιξη απόδρασή του από την Ιαπωνία, κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς.

Michael Ovitz.
Michael Ovitz.

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ο ίδιος και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Michael Ovitz (φωτογραφία επάνω), έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους του Hollywood, ο οποίος έχει συστήσει την εταιρεία «Creative Artists Agency» και έχει διατελέσει πρώην πρόεδρος στη «The Walt Disney Company».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του κ. Ghosn, οι δύο άντρες πρόκειται να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνει σενάριο και ταινία είτε η ζωή είτε η απόδρασή του από την Ιαπωνία. Ο κ. Ovitz θα αναλάβει να πραγματοποιήσει επαφές με παράγοντες του Hollywood για να διαπιστώσει κατά πόσο η κινηματογραφική βιομηχανία ενδιαφέρεται για να μεταφέρει τη ζωή του κ. Ghosn είτε στη μεγάλη οθόνη είτε στην τηλεόραση.