O Cristiano Ronaldo είναι ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire


Αν και ακουγόταν το όνομα του Ferdinand Piech οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν τον CR7 ως τον άνθρωπο που παρήγγειλε την La Voiture Noire.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/5/2019

Αν το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca δεν κάνει λάθος τότε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και της Juventus, ο πολύς Cristiano Ronaldo εξελίσσεται σε μεγάλο συλλέκτη αυτοκινήτων και φανατικό οπαδό της Bugatti. Και αυτό γιατί πέρα από κάτοχος δύο Veyron και μιας Chiron είναι σύμφωνα με την Marca και ο «άγνωστος» που έδωσε την παραγγελία για την La Voiture Noire.

Την one off Bugatti που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης και θα είναι, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από το δεύτερο, το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου. Με τιμή αγοράς, όπως υπολογίζεται με τους φόρους, στα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια ο CR7 δεν θα μπορέσει να παραλάβει άμεσα τη super Bugatti, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή τουλάχιστον μέχρι το 2021. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Tim Bravo, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της γαλλικής εταιρείας του ομίλου Volkswagen, «χρειάζονται δύο με δυόμιση χρόνια για να ολοκληρωθεί το αυτοκίνητο. Αυτό της Γενεύης δεν είναι η τελική μορφή της La Voiture Noire. Αρχίσαμε να εργαζόμαστε πάνω στο πρότζεκτ τους τελευταίους 6 μήνες, όταν ο πελάτης έδωσε τη συγκατάθεσή του στην πρότασή μας».

Το βέβαιο είναι όπως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η σχεδίαση του εσωτερικού και αυτός ήταν και ο λόγος που στην έκθεση της Γενεύης ήταν «αόρατο». Ο κινητήρας πάντως θα είναι και εδώ ο W16 των 8.000 cc και των 1.500 PS, που κινεί και τη Chiron.