O επικεφαλής της Bugatti διευθύνει μια αυτοκινητοβιομηχανία από το σπίτι!


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναγκάσει την αυτοκινητοβιομηχανία να κατεβάσει ρολά στα εργοστάσιά της, ενώ τα στελέχη εργάζονται από το σπίτι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/4/2020

Αυτό κάνει και ο επικεφαλής της Bugatti Stephan Winkelmann, που έχει θητεύσει με επιτυχία και για πολλά χρόνια στο τιμόνι της Lamborghini ενώ ήταν και υπεύθυνος της Audi Sport.

Συγκεκριμένα, η ημέρα του Stephan Winkelmann μακριά από το γραφείο ξεκινά, όπως λέει ο ίδιος στις 7 το πρωί, με πρωϊνό και ενημέρωση για το τι γίνεται στον κόσμο. Στις 08:30 ελέγχει τo ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη που είναι με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας.

Έπονται αρκετές ακόμα, πρακτικά με όλα τα τμήματα της Bugatti, από τις πωλήσεις και το marketing μέχρι το σχεδιασμό και την εξέλιξη. Ακολουθεί ένα διάλειμμα για γεύμα σε συνδυασμό με ενημέρωση από την τηλεόραση και έλεγχος των emails, ενώ από τις 14:00 ξεκινά ένα νέος γύρος τηλεφωνημάτων και τηλεδιασκέψεων.

Αργά το απόγευμα έχει σειρά η ατομική άσκηση με τρέξιμο και ασκήσει για περίπου μια ώρα, ενώ το βράδυ ο Stephan Winkelmann έχει προσωπικές τηλεφωνικές επικοινωνίες, μεταξύ αυτών και με τη μητέρα του, ενώ ολοκληρώνει τη μέρα του με διάβασμα.

Παράλληλα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να παρακολουθεί και το τι γίνεται και εκεί, μιας και ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων εξακολουθεί να πηγαίνει στο κτίριο και να εργάζεται εκεί.