Ο Ferruccio Lamborghini στο Hall of Fame της Αυτοκίνησης!


Η προσέγγιση του Ferruccio ήταν πάντα πολύ τολμηρή, και ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η εταιρεία για να προχωρήσει μπροστά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 9/8/2022

Ο Ferruccio Lamborghini ίδρυσε την Automobili Lamborghini το 1963, όμως δε στάθηκε μόνο στη δημιουργία μίας παντοκρατορίας στην αυτοκίνηση. Εξέλιξε την εταιρεία και τους μηχανισμούς της, προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει μία καινοτόμα σειρά μοντέλων για την οποία θα μπορούσαν οι απόγονοί του να είναι περήφανοι.

Είναι υπεύθυνος για πολλά κατορθώματα της Lamborghini, με τις Miura και Countach να είναι τα δύο πιο εμβληματικά μοντέλα-δημιουργίες του. Η προσέγγιση του μεγάλου Ferruccio ήταν πάντα πολύ τολμηρή, και ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η εταιρεία για να προχωρήσει μπροστά. Το επιχειρηματικό πνεύμα του παραμένει, έως και σήμερα, ο πυρήνας δράσης της Lamborghini.

Ο Andrea Baldi, Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini Americas, παρέστη στην εκδήλωση του The Icon στο Detroit, και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για την είσοδο του Ferruccio Lamborghini στο Hall of Fame της Αυτοκίνησης, όπου το κοινό μπορεί να απολαύσει το θαυμαστό έργο των ανθρώπων που έκαναν τη διαφορά στην εξέλιξη της Αυτοκίνησης και έφεραν ρηξικέλευθες ιδέες και καινοτομίες που άλλαξαν για πάντα τον χώρο αυτό.