O Γαλαξίας μέσα σε μια Rolls Royce Phantom!


To σύμπαν διαστέλλεται και μαζί ο φανταστικός διάκοσμος που μπορεί να επιλέξει κανείς μέσα από την συλλογή της Phantom Tempus.

  • 24/2/2021

Η NASA μπορεί να προσεδάφισε το πρώτο μη επανδρωμένο όχημα στην επιφάνεια του Άρη, αλλά οι τυχεροί σε μια Rolls Royce Phantom μπορούν να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοητά πολύ πιο πέρα από τον κόκκινο πλανήτη.

Και όταν λέμε τυχεροί μην πάει ο νου σας σε κάποιο μεγάλο αριθμό. Ούτε καν τριψήφιο αφού αυτή η Phantom θα περιοριστεί σε μόλις 20 αυτοκίνητα. Και όπως διατείνονται οι ιθύνοντες της βρετανικής φίρμας τα πάντα στο εσωτερικό είναι εμπνευσμένα από μοναδικά αστρονομικά και άλλα φαινόμενα του σύμπαντος που απέχουν χιλιάδες χρόνια μακριά από τον πλανήτη μας.

Φυσικά, η Rolls Royce που βλέπετε απέχει πολύ λιγότερο και στο μοναδικό αυτό διάκοσμο βλέπουμε αναπαραστάσεις από φωτεινά αστέρια στα πλαϊνά των πορτών ή ακόμη και στο ταμπλό. Στην οροφή που μοιάζει με έναστρο θόλο υπάρχει το κάτι παραπάνω, όπως ένα νεφέλωμα ή μια αστρική δίνη.

Οι Βρετανοί μιλούν για μια μοναδική εμπειρία κατά την νυχτερινή οδήγηση αφού το όλο θεματικό σύνολο τονίζεται με ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Βέβαια, καλό είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι να έχει το νου του στο δρόμο, ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να καταλήξει μαζί με το αυτοκίνητο μέσα σε καμιά μαύρη τρύπα…