Ο Han από το Fast & Furious ετοιμάζει δική του ταινία - Θα πρωταγωνιστεί ένα «πειραγμένο» Toyota AE86 (video)


Η ταινία θα βασίζεται στο διάσημο manga Initial D και όπως αποκάλυψε ο Sung Kang θα έχει πολλές εντυπωσιακές σκηνές με ατελείωτο drift.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Universal Pictures Canada - YouTube
  • 18/10/2023

Το Initial D είναι το ιαπωνικό manga που έφερε το Toyota AE86 στη μικρή οθόνη, μετατρέποντας το ήδη εμβληματικό μοντέλο σε τηλεοπτικό ήρωα «ήρωα». Τώρα, ετοιμάζεται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια του Sung Kang, γνωστού κι ως Han Lue από το Fast and Furious. Μιλώντας στην South China Morning Post τον περασμένο μήνα, ο Κορεάτης αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθεσία της διασκευής του Initial D.

@sungkangsta - Instagram
@sungkangsta - Instagram

«Έχει να κάνει με drift και άλλα πολύ cool πράγματα,» είπε. «Είναι σαν το Rocky ή το Karate Kid. Μία διασκεδαστική, υψηλού προϋπολογισμού ταινία που εκφράζει την αγάπη μου για τα αυτοκίνητα.»

Το αυστραλιανό The Drive αποκάλυψε επίσης ότι σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast του ηθοποιού, Car Stories, ανέφερε ότι ο Ιάπωνας θρύλος του tuning, RAUH-Welt BEGRIFF (RWB), θα κατασκευάσει ένα Toyota AE86 για την ταινία.

Ο Kang δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα δούμε το Initial D να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες. Ο ίδιος είναι αμετανόητος petrolhead κι έχει στο γκαράζ του μια τεράστια και πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή αυτοκινήτων, η οποία περιλαμβάνει και πολλά Datsun Z.

Με λίγα λόγια, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δημιουργία μιας τέτοιας ταινίας. Το Initial D έπαιζε από το 1995 έως το 2013 κι αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά manga όλων των εποχών. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Kang, «ως σκηνοθέτης, μπορώ να δώσω ευκαιρίες σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες που αντιμετωπίζω κι εγώ στο Hollywood,» αναφερόμενος στην ενίσχυση της εκπροσώπησης των Ασιατών στον κινηματογράφο.

Δείτε το trailer της τηλεοπτικής σειράς Initial D...