O Ken Block μάς ξεναγεί στο προσωπικό του γκαράζ (Video)


Μια απολαυστική ξενάγηση στο προσωπικό του γκαράζ προσφέρει ο Ken Block παρουσιάζοντας γεμάτος περηφάνια το ζηλευτό περιεχόμενό του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/10/2019

Τις πόρτες του προσωπικού του γκαράζ ανοίγει ο Ken Block προσφέροντας μια απολαυστική ξενάγηση σε έναν χώρο που δημιούργησε ο ίδιος ώστε να φιλοξενεί και να συντηρεί τα αγαπημένα του… αντικείμενα.

Ανάμεσα στα οχήματα που διαθέτει ο Ken Block στην προσωπική του συλλογή περιλαμβάνεται η πολιτική εκδοχή ενός Ford RS2000 η οποία παράχθηκε σε μόλις 200 μονάδες.

Εξίσου εκκεντρική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει και την επιλογή ενός Buggy της Cam-Am, το οποίο ο Αμερικανός οδηγός αγώνων χρησιμοποιεί για τις αποδράσεις του, έχοντας προσαρμόσει μια σταθερή βάση ποδηλάτων.

Τα ποδήλατα άλλωστε φαίνεται πως είναι το αγαπημένο χόμπι του Ken Block διαθέτοντας μια ιδιαίτερα πλούσια συλλογή που υπογράφει η Specialized.

Φυσικά το ψυγείο με τα ενεργειακά ποτά της Monster, ενός εκ των βασικών χορηγών του Αμερικανού, δεν θα μπορούσε να λείπουν τα lockers για όλη την οικογένεια και ένας άριστα οργανωμένος και εξοπλισμένος πάγκος εργασίας.