O Luka Doncic έφτασε σε αγώνα του NBA οδηγώντας ένα «τανκ» (video)


Ο Σλοβένος άσος των Mavericks δεν εντυπωσιάζει μόνο εντός του παρκέ αλλά και από το θηριώδες 6τροχο όχημα που οδηγεί.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: APOCALYPSE MANUFACTURING
  • 19/1/2023

Για άλλη μια χρονιά, ο Luka Doncic εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο NBA, έχοντας μέσο όρο 33,7 πόντους, 8,8 ριμπάουντ και επίσης 8,8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ωστόσο, o 23χρονος άσος των Dallas Mavericks φρόντισε να δείξει πόσο πληθωρικός και εντυπωσιακός είναι πριν καλά-καλά αρχίσει ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας του απέναντι στους Atlanta Hawks.

Ο Σλοβένος γκαρντ έφτασε στο American Airlines Center με ένα εντυπωσιακό εξάτροχο όχημα βαρέως τύπου Apocalypse 6X6, με το όνομα «Hellfire». Όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου των Mavericks.

To Apocalypse Hellfire είναι ένα έντονα τροποποιημένο Jeep Gladiator που κατασκευάζεται από την Apocalypse Manufacturing, με μήκος 6,25 m και ύψος 2,06 m. Πατά πάνω σε τεράστιες ζάντες 40 ιντσών και η τιμή του ξεκινά από 143.000 ευρώ και φτάνει τις 185.000 ευρώ, ανάλογα την έκδοση.

Ο V8 κινητήρας 6,2 L αποδίδει 507 PS, ενώ υπάρχει και turbo έκδοση Hellcat κινητήρα με 761 PS.

Για την ιστορία, οι Mavericks ηττήθηκαν με 122-130 από τους Hawks στον αγώνα, με τον Doncic να έχει 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ… και όλες τις εντυπώσεις από την επιβλητική του άφιξη.