O μπόμπιρας ξεπόρτισε - 7χρονος πιάστηκε να οδηγεί μόνος mini bike, 2 χλμ. μακριά από το σπίτι του (video)


Σε μπελάδες μπήκε ένα 7χρονος και οι γονείς του με το δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης την Πρωτοχρονιά.

  • ΦΩΤΟ: Twitter Emergencias Sevilla
  • 14/1/2023

Δεν πίστευαν στα μάτια του οι αστυνομικοί της ισπανικής τροχαίας όταν τις πρώτες ημέρες του έτους έπεσαν πάνω σε έναν νεαρό όπου οδηγούσε σε δημόσιο δρόμο «καθαρόαιμο» dirt-bike, χωρίς την επίβλεψη των γονιών του!

Ο μικρός είχε παραλάβει το νέο του «παιχνίδι» μόλις πριν από λίγες ημέρες, ως δώρο Χριστουγέννων, και θέλησε να παίξει κάνοντας βόλτες στους δρόμους της περιοχής Palmete, στη Σεβίλλη.

Μόλις οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το θέαμα σταμάτησαν αμέσως τον πιτσιρικά και διαπίστωσαν όταν είχαν μπροστά τους έναν 7χρονο που οδηγούσε ένα Yamaha PW50. Το μικρό δίκυκλο δεν είχε άδεια για να κυκλοφορεί στους δρόμους ενώ το παιδί ήταν εντελώς μόνο, με το σπίτι του να απέχει 2 km από το σημείο του ελέγχου! 

Το μόνο «θετικό» ήταν ότι ο μικρός είχε φροντίσει να φορέσει τον προστατευτικό του εξοπλισμό (στολή, μπότες, κράνος, θώρακα) για να κάνει την βόλτα. 

Οι αστυνομικοί έκπληκτοι από το θέαμα μετέβησαν στην οικία του νεαρού και ενημέρωσαν τη 36χρονη μητέρα του για το περιστατικό. Αυτή επιβεβαίωσε ότι το δίκυκλο είχε αγοραστεί πριν από λίγες ημέρες έναντι 1.800€ ενώ εμφανίστηκε έκπληκτη από την ενέργεια του μικρού και δήλωσε πως συνήθως έκανε προπόνηση σε κλειστό χώρο έξω από το σπίτι τους. 

Δυστυχώς για τον μπόμπιρα το mini-bike κατασχέθηκε ενώ για την μητέρα σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πλέον τον λόγο έχει η ισπανική δικαιοσύνη. 

Πηγή: Twitter/ Emergencias Sevilla