Ο πωλητής του μήνα – Έκανε test drive τη BMW X6 M και τη διέλυσε (video)


Ένας 18χρονος πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το Σικάγο τράκαρε με μια BMW X6 M ενώ έκανε test drive το αυτοκίνητο μαζί με δύο υποψήφιους πελάτες.

  • 8/12/2022

Ο πωλητής, Vladyslav Vityk, οδηγούσε το ισχυρό SUV. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς ο νεαρός οδηγός κατάφερε να χάσει τον έλεγχο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πέρασε την μπροστινή αυλή ενός σπιτιού και κατέληξε στο γκαράζ του.

«Καθόμουν στο γραφείο μου και δούλευα. Ξαφνικά άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και η γωνία του σπιτιού μου έγινε θρύψαλα», είπε ο ιδιοκτήτης σπιτιού Eric Bowgren στο CBS News μετά το συμβάν. «Κάποιος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε το σπίτι μας. Περίπου δέκα μέτρα μπροστά μου».

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν μετά το τροχαίο δείχνουν ότι προκλήθηκε σημαντική ζημιά στο ακίνητο καθώς δεν χτύπησε απλώς στη γωνία του γκαράζ αλλά έριξε και έναν φράκτη. Η BMW X6 M καταστράφηκε στη σύγκρουση, χάνοντας έναν τροχό, το παρμπρίζ έγινε θρύψαλα και το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου υπέστη τόσες πολλές φθορές που έγινε αγνώριστο.

Η αστυνομία συνέλαβε αμέσως τον Vityk και του απήγγειλε κατηγορίες. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, ούτε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά οι δύο υποψήφιοι αγοραστές της X6 M μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Edward-Elmhurst για να λάβουν θεραπεία για μικροτραυματισμούς.