Ο Sylvester Stallone αγόρασε μια ολοκαίνουργια Corvette C8


Ακόμη και στα 74 του χρόνια ο πασίγνωστος Rocky ή Rambo, αν προτιμάτε, προσθέτει στο γκαράζ του μια ολοκαίνουργια Corvette.

  • 9/2/2021

H νέα Corvette C8 του διάσημου Sylvester Stallone είναι η γαλάζια κάμπριο που βλέπετε στην οθόνη σας και θα λέγαμε πως είναι το κατάλληλο σπορ μοντέλο για να απολαμβάνει κανείς όμορφες βόλτες στην ηλιόλουστη Φλόριδα. Τουλάχιστον εκεί παραδόθηκε το αυτοκίνητο στον Rocky από έναν dealer που την έφερε από το Tennesse.

Ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία παρέα με την σύζυγο του και μπροστά από την Corvette. Και επειδή την σήμερον ημέρα πολλοί λένε πως μια φωτογραφία όσο καλή και αν είναι δεν λέει τίποτα αν δεν την ποστάρεις, αυτό ακριβώς έκανε ο Bo ανεβάζοντας την στο Facebook. Μάλιστα έκανε και πλακίτσα ότι δήθεν ήρθε στα χέρια με τον Rocky!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Chevrolet είχε ανακοινώσει καιρό τώρα πως λόγω της πανδημίας του Covid-19 η παραγωγή της Corvette έχει σταματήσει. Μαζί με τις παραδόσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται για μια πώληση που αφορά ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί και να χάσει μια τεράστια ευκαιρία για τσάμπα διαφήμιση.

H συγκεκριμένη Corvette C8 Cabrio είναι η νορμάλ με τον V8 να αποδίδει 490 ίππους και 630 Nm. Αξιοσημείωτο είναι πως 3 στους 4 πελάτες που παραγγέλνουν μια C8 την επιλέγουν με το προαιρετικό πακέτο Z51 που κοστίζει περίπου 6.000 δολάρια.