O Sylvester Stallone πουλά την προσωπική του Cadillac!


Πρόκειται για μια πλήρως εξατομικευμένη Escalade ESV κομμένη και ραμμένη στα γούστα του... Ρόκι!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.:
  • 10/8/2020

Λένε πως αρκετά αυτοκίνητα έχουν την κανονική τους αξία όταν τα κατέχουν κανονικοί άνθρωποι. Και επίσης λένε πως ένα αυτοκίνητο αποκτά πολλαπλάσια αξία ως μεταχειρισμένο και αφού έχει ως ιδιοκτήτη κάποιο VIP πρόσωπο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζεστε τι έχει να λέει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης αυτή της Cadillac που την είχε για τις μετακινήσεις τους ο παν διάσημός Silvester Stallone; Έστω και αν το αυτοκίνητο έχει μόλις 1.609 km στο κοντέρ του (στις φωτογραφίες ο σούπερ σταρ από τις ελάχιστες στιγμές με την Cadillac του).

«Παρήγγειλα την Becker ESV για έναν συγκεκριμένο σκοπό, ωστόσο, οι ανάγκες μου άλλαξαν πρόσφατα και δεν χρειάζομαι πλέον αυτό το όμορφο όχημα. O ηλεκτρονικός on-board εξοπλισμός και η ποιότητα οδήγησης δεν υστερούν σε τίποτα. Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να έχει το χρόνο να αξιοποιήσει αυτή την εντυπωσιακή Becker Cadillac ESV», λέει ο Stallone.

H ESV είναι μια μακρύτερη και ψηλότερη εκδοχή από την κανονική Escalade και έχει πάρα πολλές εξατομικεύσεις που έχουν γίνει από την Becker Automotive Design. To μήκος ξεπερνά τα έξι μέτρα και οι χώροι για έως πέντε άτομα προσφέρουν τις ανέσεις ενός lear-jet με όλα τα «θερμοηλεκτρικά» κομφόρ (μασάζ, καθίσματα κ.α.), μεγάλες LCD οθόνες μπροστά και πίσω, καθώς και μια τεράστια TV 43 ιντσών.

H πώληση της Escallade αναμένεται να ξεπεράσει τις 350.000 δολάρια. Αρκετά παραπάνω αν σκεφτεί κανείς πως η κανονική τιμή είναι στις 89.500 δολάρια και το όλο πακέτο των αναβαθμίσεων στις 136.330 δολάρια(!).