Ο Travis Pastrana κάνει... καταδίωξη με ένα Subaru BRAT (video)


Τιμώντας την ημέρα των Βετεράνων στις 11 Νοεμβρίου, ο Travis Pastrana μεταμορφώνεται σε σερίφη και κυνηγά έναν... άνομο βετεράνο.

  • 19/11/2022

Η αμερικανική εταιρεία καφέ Black Rifle Coffee Company, σε συνεργασία με την ομάδα Hoonigan Media Machine, δημιούργησε ένα 10λεπτο video για τη μέρα των Βετεράνων στις ΗΠΑ, η οποία γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, προς τιμήν όσων υπηρετούν ή υπηρέτησαν στον αμερικανικό στρατό.

Το video ονομάζεται 'The Final Send' και παρόλο που εμπεριέχει πράγματι βετεράνους, δεν είναι εκείνοι το κυρίως θέαμα. Στο μεγαλύτερο μέρος του video, την παράσταση κλέβουν δύο οχήματα ειδικά τροποποιημένα από την Hoonigan, καθώς και οι δύο γνωστοί πρωταγωνιστές

Η πλοκή της μικρού-μήκους ταινίας θέλει τους βετεράνους να κλέβουν ανενόχλητοι οχήματα και έπειτα να προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τοπικές αρχές, κάτι που φυσικά δε συστήνεται.

Ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών πρόκειται για τον Travis Pastrana, ο οποίος υποδύεται τον Σερίφη Pastrami, με την ονομασία του ρόλου να αποτελεί ξεκάθαρο λογοπαίγνιο με το επώνυμο του διάσημου κασκαντέρ. Ο Σερίφης κυνηγά, μέσα στο Subaru BRAT του, έναν άνομο βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο υποδύεται ο οδηγός αγώνων off-roadDave Carapetyan. Ο βετεράνος Hank κλέβει ένα Jeep, προκειμένου να ακολουθήσει τη συμβουλή του γιατρού του να κάνει «κάτι διασκεδαστικό,» και ο Σερίφης Pastrami τον καταδιώκει.

Στο video, ο Pastrana κάνει drift και άλλα κόλπα με το Subaru του, με τους δύο Αμερικανούς να δείχνουν ότι πέρασαν μία πολύ διασκεδαστική μέρα στο γραφείο.

Τα ηνία της σκηνοθεσίας κρατά ο αντιπρόεδρος της HooniganRon Zaras, ο οποίος εξέφρασε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους βετεράνους, στο τέλος του video: «Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι οι βετεράνοι έχουν κάνει τόσα για εμάς, και γυρνώντας στον πολιτισμένο κόσμο, θα πρέπει να διασκεδάζουν κι εκείνοι. Θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν όσα εξασφάλισαν εκείνοι πιθανά για εμάς.»

Απολαύστε τη δράση στο παρακάτω βίντεο: