Ο χειρότερος οδηγός του κόσμου απέκτησε δίπλωμα!


Στη Μ. Βρετανία κατοικεί ο χειρότερος οδηγός του κόσμου, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα μετά την 158η προσπάθεια.

  • 14/1/2021

Τον τίτλο του χειρότερου οδηγού στον πλανήτη διεκδικεί με αξιώσεις ένας Βρετανός, ο οποίος κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να αποτύχει 157 φορές στις εξετάσεις πριν αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με τη βρετανική υπηρεσία καταγραφής δεδομένων, ο 42χρονος κρίθηκε ικανός να οδηγεί στην 158η εξέταση, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η είδηση βέβαια είναι ότι ο συγκεκριμένος Βρετανός δεν αποτελεί μια… μεμονωμένη περίπτωση, καθώς μια 34χρονη γυναίκα χρειάστηκε 134 φορές να δώσει εξετάσεις μέχρι να τις περάσει με επιτυχία.

Στα χέρια ενός άνδρα από την Ουαλία βρίσκεται η τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης, ο οποίος χρειάστηκε να συναντήσει 94 φορές τους εξεταστές ώστε να αποκτήσει το δικό του δίπλωμα οδήγησης.

Επιστρέφοντας στον χειρότερο όλων, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι 158 προσπάθειες απόκτησης διπλώματος τού στοίχησαν περίπου 4.000 ευρώ, ποσό αρκετό για να υπογραμμίσει την επιμονή του συγκεκριμένου οδηγού αλλά και την αδυναμία του να κατανοήσει τη διαδικασία της εξέτασης του βρετανικού και όπως όλα δείχνουν αυστηρού συστήματος.

Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας, ο 42χρονος Βρετανός ίσως είχε πιο εύκολο έργο και ενδεχομένως να είχε αποφύγει τις αχρείαστες επαναλήψεις, επενδύοντας στα παραθυράκια του ελληνικού εξεταστικού συστήματος, τα οποία με λίγη καλή θέληση μετατρέπονται σε... μπαλκονόπορτες.     

Διαβάστε ακόμα:

9 συν 1 συμβουλές για να γίνεις καλύτερος οδηγός!

Τα 7 λάθη που κάνουν οι κακοί οδηγοί