Οι Αντετοκούμπο στο γκαράζ του Jay Leno! (Video)


Τι συμβαίνει όταν ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες -αν όχι ο κορυφαίος- επισκέπτεται ένα από τα διασημότερα γκαράζ του κόσμου; Τα αδέρφια Αντετοκούμπο κάνουν μία βόλτα στην απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Jay Leno.

  • 23/3/2020

Αρχικά, να πούμε ότι το βίντεο αυτό ανέβηκε μεν προχθές, 21 Μαρτίου, γυρίστηκε όμως αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πολύ πριν από την έξαρση του Κορωνοϊού σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Οι Milwaukee Bucks, η ομάδα που παίζουν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη σε βαθμολογία στο NBA. Αρχές του μήνα ταξίδεψαν στο Los Angeles για έναν αγώνα με τους δεύτερους, τους Lakers του LeBron James. Για όσους μπασκετικούς, προφανώς, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει ένας τέτοιος αγώνας.

Για τους υπόλοιπους, του αυτοκινήτου, η ομάδα των Bucks ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει μία επίσκεψη στο διάσημο γκαράζ του Jay Leno. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα το δούμε κάποια στιγμή μονταρισμένο σε επεισόδιο, στη γνωστή σειρά του Αμερικάνου παρουσιαστή, το σίγουρο όμως είναι ότι για τον MVP Γιάννη Αντετοκούμπο και την ομάδα του, η όλη περιήγηση άξιζε τον κόπο. Το βίντεο αυτό έχει ανέβει στον προσωπικό λογαριασμό των AntetokunBros TV και έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Κατ’ αρχήν, είναι εντυπωσιακό να βλέπεις άτομα ύψους άνω των 2,10 μέτρων να στέκονται δίπλα από Lamborghini Miura! Τα αυτοκίνητα δείχνουν πραγματικά σαν παιχνιδάκια μπροστά στους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ. Ο Jay Leno, πάντως, σαν καλός οικοδεσπότης, φρόντισε να τους βρει vintage Lamborghini που να χωράει, έστω και οριακά, τους ψηλότερους από αυτούς. Ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο είναι προς το τέλος του βίντεο, όταν στέκονται μπροστά σε μία McLaren F1 (την οποία δεν αναγνωρίζουν) και συζητάνε πόσο θα πρέπει να κοστίζει. Το τι λένε, σας αφήνουμε να το ανακαλύψετε οι ίδιοι. Θα πούμε μόνο ότι ο Γιάννης, μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου, στα αυτοκίνητα όμως κρίνεται μετεξεταστέος…