Οι απίστευτες επιδόσεις μίας Lamborghini Huracan Performante (Video)


Δείτε σε ένα video τις εκπληκτικές επιδόσεις μιας Huracan Perfomante η οποία μέχρι να τελειώσετε αυτή την πρόταση έχει πιάσει τα 100 km/h

  • 31/5/2020

Όταν μιλάμε για supercars και πολλές εκατοντάδες ίππων, λίγες φορές έχουμε μία εικόνα για το τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα.

Όπως για παράδειγμα στην Lamborghini Huracan Perfomante της οποίας ο V8 κινητήρας φθάνει στα 640 άλογα, το 0-100 km/h γίνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική της ξεπερνά τα 330 km/h.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά στην πράξη; Απλά πατήστε το play και δείτε -αν προλάβετε- τι σημαίνει για ένα τέτοιο αυτοκίνητο να φθάνει τα 100 km/h από στάση κοντά στα 3 δευτερόλεπτα.

Παρακολουθήστε το στροφόμετρο και τις ενδείξεις της ταχύτητας, με τον κινητήρα να φθάνει στις 9.000 rpm χωρίς να προλαβαίνει κανείς να καταλάβει τι έχει γίνει.

Το ίδιο γίνεται και με τις ενδιάμεσες επιταχύνσεις, αλλά και τον τρόπο που η super Lambo συνεχίζει να επιταχύνει και πάνω από τα 300 km/h φθάνοντας έως και τα 330 km/h σε ελεύθερη από όρια ταχύτητα γερμανική autobahn.