Oι αποφάσεις των διανομέων της Fiat-Lancia-Alfa Romeo


Το Σάββατο 02.11.2002 πραγματοποιήθηκε στο INTERCONTINENTAL των Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διανομέων Fiat-Lancia-Alfa Romeo. Όπως ήταν φυσικό η Συνέλευση ασχολήθηκε και με το φλέγον θέμα του κλάδου αυτοκινήτων, δηλαδή την νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1400/2002 που διέπει τη λειτουργία του χώρου από 1ης Οκτωβρίου 2002 έως και το 2010.
  • 6/11/2002
&00 Το Σάββατο 02.11.2002 πραγματοποιήθηκε στο INTERCONTINENTAL των Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διανομέων Fiat-Lancia-Alfa Romeo. Όπως ήταν φυσικό η Συνέλευση ασχολήθηκε και με το φλέγον θέμα του κλάδου αυτοκινήτων, δηλαδή την νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1400/2002 που διέπει τη λειτουργία του χώρου από 1ης Οκτωβρίου 2002 έως και το 2010.
Ομιλητής επί του θέματος ήταν ο κύριος Πάτσιος, διευθυντής του ΣΕΑΑ, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερειακά όλες τις πτυχές του νέου Κανονισμού.
Στη συνέχεια ακολούθησε και με τη συνδρομή του νομικού συμβούλου του Συνδέσμου κυρίου Δημοσθένη Κορέσση, διεξοδική συζήτηση.
Στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Δ. Λαφαζάνη, Αντιπρόεδρο τον κ. Χ. Δαμάσκο, Γ. Γραμματέα τον κ. Κ. Σπυρόπουλο, Ταμία τον κ. Β. Εσκιάδη και Μέλος τον κ. Ι. Κοντέλλη. Αναπληρωματικά Μέλη οι κύριοι Κ. Ιωαννίδης και Μ. Φαραντάκης. Στην ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι Ν. Χάντζος, Δ. Καλδής και Ε. Κοροβέσης.
Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Auto Hellas κύριος Γ. Δόριζας και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Α. Μπουμπάρης με τους οποίους τα Μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία, μέσα σε φιλικό κλίμα να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις σχετικά με τα τρέχοντα, αλλά και τα μελλοντικά θέματα που απασχολούν το Δίκτυο Fiat-Lancia-Alfa Romeo, αλλά και γενικότερα στο χώρο του αυτοκινήτου.