Οι Giugiaro θα παρουσιάσουν ένα… Kangaroo!


Σύμφωνα με το ιταλικό στούντιο πρόκειται για ένα hyper ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV που θα μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα έως τα 250 km/h.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/2/2019

O πατέρας Giorgetto Giugiaro μαζί με τον γιό του Fabrizio ίδρυσαν πριν από τέσσερα χρόνια την εταιρία GFG Style. Στις αρχές Μαρτίου και στο σαλόνι της Γενεύης θα παρουσιάσουν ένα concept car το οποίο ονομάζουν Kangaroo (ή Καγκουρό).

Εδώ βλέπετε μια πρώτη teaser εικόνα από την οποία γίνεται αντιληπτό πως θα αφορά σε ένα σπορ crossover με θέσεις για οδηγό και συνοδηγό.

Η κίνηση θα μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς και από την στιγμή που μιλάμε για ηλεκτρικό τότε λογικά θα υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας σε κάθε άξονα (ή ενσωματωμένος σε κάθε τροχό). Το πλαίσιο θα είναι από αλουμίνιο και το αμάξωμα από ανθρακονήματα και λοιπά συνθετικά υλικά με κατασκευαστή την κινεζική CH Auto.

"Σήμερα αποκαλύπτουμε μόνο τα «μάτια» αυτού του εξαιρετικού concept, το οποίο σύμφωνα με την παράδοση που έχουμε θα αποκαλυφθεί πλήρως στη Γενεύη και θα μπορεί να οδηγηθεί αμέσως μετά την παρουσίαση του», λέει ο Fabrizio Giugiaro.

Πάντως αυτό δεν είναι το πρώτο concept της GFG αφού πέρυσι στην ελβετική έκθεση είχε παρουσιάσει το Sibylla, ένα μεγάλο τετράθυρο σπορ μοντέλο με άκρως φουτουριστική σχεδίαση.