Οι ηλεκτροκίνητες Aston Martin άλωσαν το Λονδίνο


Την ηλεκτροκίνητη Aston Martin Rapid E όπως και το φουτουριστικό πρωτότυπο Lagonda Vision Concept είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης που διατηρεί η βρετανική φίρμα στο Λονδίνο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/7/2019

Βγαλμένη από το μέλλον ήταν η εικόνα που αντίκρισαν όσοι επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το σημείο πώλησης που διατηρεί η Aston Martin στο Λονδίνο και αυτό γιατί στην έκθεση της βρετανικής φίρμας φιλοξενήθηκαν δύο ξεχωριστά τετράτροχα.

Ο λόγος για την ηλεκτροκίνητη Aston Martin Rapid E, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 155 αντίτυπα, κρύβοντας κάτω από τις εντυπωσιακές σε σχεδίαση επιφάνειες του αμαξώματός της δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 610 ίππων και 950 Nm ροπής.

Παρά τις υψηλές επιδόσεις της ηλεκτροκίνητης Aston Martin, η αυτονομία που επιτυγχάνει σύμφωνα με το πρότυπο του WLTP υπερβαίνει τα 320 χιλιόμετρα.

Σε ό,τι αφορά την Aston Martin Lagonda Vision Concept, η αναφορά του βρετανικού πρωτότυπου στο μέλλον της αυτοκίνησης είναι σαφής, όπως σαφής είναι και η πρόθεσή του να επιδείξει τις προτεραιότητας της βρετανικής φίρμας που δεν είναι άλλες από τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής άνεσης και ποιότητας.