Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της Porsche Taycan


Νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης της Porsche Taycan αποκαλύπτουν το εσωτερικό της έκδοσης παραγωγής του αμιγώς ηλεκτροκίνητου τετράθυρου coupe.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ ΦΩΤ.: TAYCANFORUM.COM
  • 13/5/2019

Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται για την Porsche Taycan γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον κατασκοπευτικό φωτογραφικό φακό να απαθανατίσει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες του αμιγώς ηλεκτροκίνητου τετράθυρου coupe.

Αυτή τη φορά στο φως της δημοσιότητας ήρθε ο θάλαμος επιβατών της υπό εξέλιξης Taycan και ειδικότερα το cockpit το οποίο ελάχιστα διαφέρει από εκείνο της πρωτότυπης εκδοχής του αυτοκινήτου.

Έτσι, λοιπόν, τη θέση του έχει διατηρήσει τόσο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων όσο και η ευρυγώνια οθόνη αφής η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες από τις λειτουργίες άνεσης του αυτοκινήτου.

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η παρουσία χρονογράφου στο μέσο του ταμπλό, η οποία υποδηλώνει ότι η Porsche Taycan θα εφοδιάζεται με Chrono Package.

Η έκδοση παραγωγής της Porsche Taycan αναμένεται να αποκαλυφθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, με την ετήσια παραγωγής της να φτάνει τις 20.000 μονάδες.