Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Hyundai i30


Η κορεατική εταιρία συνεχίζει το κύμα της ανανέωσης της γκάμας από το μικρότερο i10 έως και το i30.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/2/2020

Την πρώτη teaser φωτογραφία έκδοσης N Line έδωσε στην δημοσιότητα η κορεατική εταιρία. Έτσι, δίπλα στη νέα γενιά του i20 οι Κορεάτες θα κάνουν ακόμη περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στην ελβετική έκθεση παρουσιάζοντας και το ανανεωμένο i30. Το δημοφιλές μικρομεσαίο θα φρεσκαριστεί στο πρότυπο ενός facelift ώστε να συνεχίσει την πορεία του απέναντι στον έντονο ανταγωνισμό.

Από την πρώτη φωτογραφία που μας δείχνει το εμπρός μέρος μπορούμε να δούμε πως πρόκειται για έκδοσης N Line με την μάσκα να έχει ελαφρώς επανασχεδιαστεί. Οι προβολείς μοιάζουν διαφορετικοί και με ένα νέο LED σχήμα και όπως γίνεται αντιληπτό οι εξωτερικές αλλαγές θα αφορούν στα σημεία.

Στο εσωτερικό το facelift θα είναι ανάλογο με την διαφορά πως ενδεχομένως το i30 να αποκτήσει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25’’ στις πλουσιότερες εκδόσεις του. Αναβαθμισμένη αναμένεται και η κεντρική touch-screen με υποστήριξη νέου συστήματος infotainment.

H έκδοση N Line αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στους τρεις τύπους αμαξωμάτων (hatchback, fastback, wagon) και ενδεχομένως τα συστήματα υποβοήθησης να είναι περισσότερα από τις βασικές εκδόσεις. Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων της Hyundai δεν αναμένεται κάποια αλλαγή και ίσως να δούμε κάποιες εκδόσεις με ήπιο υβριδικό σύστημα που να μειώνει τους ρύπους, κάτι που επιδιώκει κάθε κατασκευαστής στην Ευρώπη.