Οι τιμές του νέου Ford Puma στη γερμανική αγορά


Αμέσως μετά την επίσημη πρεμιέρα του στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το νέο Ford Puma ξεκίνησε την εμπορική πορεία του στη γερμανική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 23.150 ευρώ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/9/2019

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά η εμπορική πορεία του νέου Ford Puma στην ευρωπαϊκή αγορά, με την μπλε οβάλ φίρμα να ανακοινώνει αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη της τιμές διάθεσής του στη Γερμανία.

Το νέο crossover της Ford θα έχει αφετηρία τα 23.150 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην εξοπλιστική έκδοση Titanium, για την κίνηση της οποίας θα φροντίζει το mild hybrid τρικύλινδρο σύνολο του 1,0 λίτρου απόδοσης 125 ίππων.

H τιμή της Titanium X έκδοσης ανέρχεται στα 23.350 ευρώ, ενώ το κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο ST-Line X αγγίζει τα 26.900 ευρώ.

Για τις mild hybrid εκδόσεις των 155 ίππων η επιβάρυνση φτάνει τα 1.500 ευρώ, ενώ στην γκάμα του νέου Ford Puma περιλαμβάνονται διάφορα εξοπλιστικά πακέτα τα οποία προσφέρονται προαιρετικά και αυξάνουν περαιτέρω το κόστος απόκτησής του.

Πάντως η διαφορά με το ήδη υπάρχον Ford EcoSport, σε αντίστοιχες εξοπλιστικές εκδόσεις (βλέπε Titanium 125 PS), δεν υπερβαίνει τα 910  ευρώ, με το Ford Puma να διαθέτει mild hybrid κινητήρια σύνολα και σαφώς πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.