Οι τιμές του νέου Toyota Yaris στη γερμανική αγορά


Την εμπορική πορεία του στη γερμανική αγορά ξεκινά το νέο Toyota Yaris έχοντας αφετηρία τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,0 λίτρου και τα 15.790 ευρώ.

  • 25/6/2020

Από τη Γερμανία ξεκινά την ευρωπαϊκή του πορεία το νέο Toyota Yaris, το οποίο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος έχοντας ως αφετηρία τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου.

Ειδικότερα, το νέο Toyota Yaris διατίθεται στη γερμανική αγορά έναντι 15.790 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην έκδοση των 996 κ.εκ. απόδοσης και των 71 ίππων και στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, οκτώ αερόσακους και τις προηγμένες εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας του Safety Sense.

Από τα 19.990 ευρώ αλλά με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό θα ξεκινά η υβριδική έκδοση του νέου Toyota Yaris απόδοσης 116 ίππων. Ειδικότερα στα παραπάνω εξοπλιστικά χαρακτηριστικά θα πρέπει κανείς να προσθέσει το ηλεκτρικό χειρόφρενο, τον ηλεκτρονικό κλιματισμό, το κεντρικό υποβραχιόνιο, τα πίσω δισκόφρενα καθώς και το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης.

Την τρίτη κατά σειρά έκδοση του νέου Toyota Yaris εφοδιάζει ο ατμοσφαιρικό κινητήρας του 1,5 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 121 ίππους και θα συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης.

Να σημειώσουμε ότι το νέο Yaris βασίζεται στη νέα GA-B πλατφόρμα της Toyota, όντας μικρότερο σε μήκος (3,94 μέτρα) και σε ύψος αλλά μεγαλύτερο σε πλάτος.

Η διάθεση του νέου Toyota Yaris στην ελληνική αγορά πρόκειται να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ θα ακολουθήσει το λανσάρισμα της crossover εκδοχής του που δεν είναι άλλη από το Yaris Cross.