Οριστική αναβολή του Goodwood Festival of Speed για φέτος


H πιο επιτυχημένη αυτοκινητιστική διοργάνωση των τελευταίων χρόνων θα επιστρέψει πάλι το 2021.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/6/2020

To Goodwood Festival of Speed ήταν προγραμματισμένο αρχικά για τις 9 με 12 Ιουλίου, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα σε πρώτη φάση την αναβολή του. Σε μια ημερομηνία που θα καθοριζόταν από τους διοργανωτές του.

Οι οποίοι πλέον προχώρησαν στην οριστική του αναβολή για φέτος, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου, λέγοντας ταυτόχρονα πως όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για φέτος μπορούν είτε να τα εξαργυρώσουν είτε να τα αξιοποιήσουν στην εκδήλωση του 2021. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Δούκα του Richmond: «Για μια επιχείρηση σαν τη δική μας η οποία φέρνει τους ανθρώπους κοντά για να απολαύσουν όσα αγαπούν, η κοινωνική απόσταση είχε αναπόφευκτη επίδραση στις δυνατότητές μας να λειτουργούμε. Οι εκδηλώσεις του Festival of Speed θα επιστρέψουν το 2021 και μέχρι τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στα ιδιαίτερα πιστά μας μέλη και στους αφοσιωμένους μας οπαδούς μια μοναδική ευκαιρία να αυξήσουν τη σύνδεσή τους με το Goodwood και να γίνουν μέλη της νέας μας πρωτοβουλίας Goodwood Supporters Association».

Η ένωση αυτή απαιτεί μια συμμετοχή προκειμένου να γίνει κανείς ισόβιο μέλος, ενώ ενδεχόμενα μπορεί να υπάρξει κατά τη διάρκεια του έτους και κάποια δράση στην πίστα, χωρίς θεατές αλλά με livestreaming.