Παγκόσμια πρεμιέρα της Mercedes GLC την 1η Ιουνίου


Η νέα γενιά του πιο δυναμικού SUV της Mercedes, τη νέα GLC θα παρουσιαστεί και επίσημα σε παγκόσμια πρώτη την Τετάρτη 1 Ιουνίου. Μέχρι τότε η γερμανική φίρμα μας έδωσε μία νέα teaser εικόνα του νέου της SUV.

  • 16/5/2022

Η Mercedes ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει επίσημα την νέα GLC την Τετάρτη 1 Ιουνίου. Μέχρι να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της SUV, η γερμανική φίρμα μας έδωσε μία νέα teaser εικόνα. Σε αυτή διακρίνεται το ένα πίσω φωτιστικό σώμα, αλλά και οι δυναμικές αναλογίες του συνόλου.

Η GLC είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στην κατηγορία της και το πιο δυναμικό και επιτυχημένο SUV της Mercedes-Benz. Η νέα γενιά θα συνεχίσει να ενισχύει αυτή την ηγετική θέση του μοντέλου με 100% υβριδική τεχνολογία, εξαιρετικά χαρακτηριστικά εντός και εκτός δρόμου, ένα πλήρως ψηφιοποιημένο πιλοτήριο και πλούσιο πακέτο στάνταρ εξοπλισμού.

Η νέα GLC όπως λέει η Mercedes θα συνδυάζει μια εκφραστική, σπορ σχεδίαση με ένα πολυτελές εσωτερικό. Εκτός από τον πλούσιο χώρο στο εσωτερικό και το σύστημα infotainment MBUX, χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου, χάρη στην στάνταρ τετρακίνηση 4MATIC σε όλες τις εκδόσεις και τα ειδικά προγράμματα οδήγησης. Τα plug-in υβριδικά μοντέλα θα προσφέρουν ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων, επιτρέποντας την καθημερινή χρήση σχεδόν χωρίς εκπομπές ρύπων.

Η ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα θα μεταδοθεί ζωντανά για το κοινό ταυτόχρονα σε πολλά κανάλια της Mercedes-Benz, όπως το YouTube, το LinkedIn και το Twitter.