Πανίσχυρο Mazda 3 με 570 ίππους καταπίνει χιλιόμετρα στην Autobahn (Video)


Στον κόσμο των βελτιώσεων όλα επιτρέπονται και όλα είναι εφικτά. Η απόδειξη; Το Mazda 3 MPS των 570 ίππων και οι… αστραπιαίες επιταχύνσεις του στην γερμανική Autobahn.

  • 8/4/2021

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, την επιπλέον ισχύ ουδείς. Και όταν μιλάμε για επιπλέον ισχύ δεν εννοούμε την ισχνή αύξηση των 20-30 ίππων για την οποία συνήθως πανηγυρίζουν οι κατασκευαστές, αλλά για μερικές εκατοντάδες άλογα, έτοιμα να ξεχυθούν στην καυτή άσφαλτο.

Τα παραπάνω αποτελούν την εισαγωγή στον κόσμο του Mazda 3 MPS. Ενός βελτιωμένου Mazda 3 MPS, το οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της… τύχης έφτασε σε απόδοση τους 570 ίππους.

570 ίπποι οι οποίοι ξεπηδούν από τους τέσσερις κυλίνδρους του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 2,3 λίτρων με τον οποίο το ιαπωνικό hatchback.

Το πώς φτάσαμε σε αυτά τα νούμερα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο το ιαπωνικό hatchback των 570 ίππων επιταχύνει εν κινήσει στη γερμανική Autobahn, δεν μας επιτρέπει να αμφισβητήσουμε την ισχύ του.

Το λευκό Mazda 3 έφτασε μέχρι την ταχύτητα των 245 χλμ./ώρα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης ωστόσο είναι η ευκολία με την οποία καταφέρνει να ανεβάσει ρυθμό σε κάθε πάτημα του δεξιού πεντάλ. Τη συνέχεια θα την βρείτε στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.