Πάρε θέση: To Animal Print γίνεται της μόδας


Αν ανήκετε στην κατηγορία των Ρώσων ολιγαρχών και επιζητάτε τη διαφορετικότητα για το μονάκριβο αυτοκίνητό σας τότε η animal print φορεσιά ίσως να μην αποτελεί κακή επιλογή.

  • 29/1/2020

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το παρουσιαστικό ενός γνήσιου sportscar είναι από μόνο του αρκετό ώστε να το ξεχωρίσει από το πλήθος ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που επιζητούν το κάτι διαφορετικό για το μονάκριβο αυτοκίνητό τους.

Ανάμεσα στις επιλογές των ανικανοποίητων ιδιοκτητών πολυτελών -και όχι μόνο- οχημάτων έρχεται να προστεθεί και το γνωστό από τον μαγικό κόσμο της μόδας animal print, το οποίο υπόσχεται να χαρίσει στο αυτοκίνητο μια… άγρια ομορφιά.

Και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα θεωρήσουν ιεροσυλία να καλύψει κανείς τις σμιλεμένες επιφάνειες μιας McLaren 675 LT Spider με ενά… τιγρέ συνολάκι, εμείς φείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μοναδικότητα του τελικού αποτελέσματος.

Το «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» δεν θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο στην συγκεκριμένη επιλογή που εμφανώς δεν συμβαδίζει με τη δική μας αισθητική ή αν προτιμάτε λογική, είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι θα βρει το κοινό της.