Πατέρας αγόρασε Mustang στον καρκινοπαθή γιο του – Η πρόταση που του έκανε ο CEO της Ford


«Μπαμπά, θα προσπαθήσω να ζήσω μερικούς μήνες παραπάνω για να απολαύσω το αυτοκίνητο», ήταν η απάντηση του 18χρονου που παλεύει τα τελευταία 5 χρόνια με την επάρατο.  

  • 17/3/2024

Η συγκινητική ιστορία έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από την Utah. Η οικογένειά του Joe Tegerdine εδώ και 5 χρόνια παλεύει με την επάρατη νόσο.

Βλέπετε ο γιος του Joseph διεγνώσθη το 2019, στην ηλικία των 13 ετών, με καρκίνο στα οστά και πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι έχει γίνει μετάσταση στους πνεύμονες, κάτι που σημαίνει ότι του απεμένουν λίγοι μήνες ζωής.

Ο 18χρονος σήμερα Josheph είχε απο μικρός ένα όνειρο, να αποκτήσει τη Ford Mustang. Ο πατέρας του φρόντισε να το εκπληρώσει αγοράζοντας πριν λίγες εβδομάδες το θρυλικό muscle car. Μετά την αγορά ο Jo πόσταρε στo Χ (πρώην Twitter) φωτογραφία με το αυτοκίνητο και έγραψε: 

«Για όσους αναρωτιούνται γιατί αγόρασα στον 18χρονο γιο μου μία Mustang 330 ίππων, θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι οι γιατροί τού έδωσαν λίγους μήνες ζωής και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά για να την αποκτήσει μόνος του. Γυρίζοντας στο σπίτι με το νέο αυτοκίνητο μου είπε: 'Μπαμπά θα προσπαθήσω να ζήσω μερικούς επιπλέον μήνες για να μπορώ να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο'».

Μέσα σε λίγες ώρες το tweet έγινε viral ενώ πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο, στα σχόλια εμφανίστηκε ο Jim Farley, o CEO της Ford, γράφοντας: «Γεια σου Jo, λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάει η οικογένειά σου. Παρακαλώ ενημερώσε με εάν εσύ και ο γιος σου θα θέλατε να βρεθείτε στο Ford Performance Racing School και να ζήσετε την εμπειρία μιας Ford Mustang Dark Horse μέσα στην πίστα. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα το κανονίσουμε».

Ο Joe Tegerdine δέχθηκε με χαρά την πρόταση του Jim Farley και μέσα σε λίγη ώρα έστειλε το μήνυμα που θα προσφέρει στον γιο του μία αξέχαστη εμπειρία. Μετά από λίγες ημέρες πόσταρε ξανά στο X γνωστοποιώντας πόσο αδημονεί για τη στιγμή που θα συμμετέχει μαζί με τον Josheph στο πρόγραμμα της Ford Performance.

Τέλος, σημειώσε ότι ο γιο τους προτιμά να ζήσει πραγματικά τους μήνες που του απομένουν παρά να υποφέρει για χρόνια στο κρεββάτι ή σε κάποιο αναπηρικό καροτσάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος: Γιαγιά μπαίνει σε Subaru WRX STI 600 ίππων και... απογειώνεται! (video)

Όταν η μαμά κάνει το λάθος να μπει στην πίστα με τον γιο (video)

Σαν σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή η «Βασίλισσα» του Nurburgring (video)