ΠΑΘΕ: Τρεις νεκροί σε σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με 2 αυτοκίνητα (video)


Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής (1/9) στο 522ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων, στο δήμο Παιονίας του Κιλκίς.

  • ΦΩΤΟ: eidisis.gr
  • 10/9/2023

Το πρωί της Κυριακής (10/9) σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στο 522ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, στο δήμο Παιονίας του Κιλκίς, λίγο πριν από τους Ευζώνους, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άτομα και να τραυματιστούν περισσότερα από 20.

Συγκεκριμένα, ένα τουριστικό λεωφορείο με σερβικές πινακίδες και 80 επιβάτες, όλοι τους Σέρβοι με βάση τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ανετράπη. Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, νεκροί είναι οι 3 επιβάτες του αυτοκινήτου, ενώ άλλος ένας επιβάτης του είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Από τους επιβαίνοντας του διώροφου τουριστικού λεωφορείου έχουν τραυματιστεί περίπου 25 άτομα, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Οι τραυματίες από το λεωφορείο διακομίστηκαν στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης και στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά το δυστύχημα, ένα άλλο ΙΧ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που είχε εμπλακεί στο τροχαίο, χωρίς οι δύο επιβάτες του, μια γυναίκα και το παιδί της, να τραυματιστούν.

Στο σημείο του δυστυχήματος επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με 6 οχήματα, για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του πρώτου οχήματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για το δυστύχημα:

Πηγή: ΕΡΤNEWS