Peugeot 208: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του facelift – Τέλος οι «νυχιές» από τους προβολείς (photos)


Λίγους μήνες πριν την αποκάλυψη του ανανεωμένου Peugeot 208 διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου.

  • ΦΩΤΟ: cochespias.net
  • 27/6/2023

Το 2023 είναι μια χρονιά όπου στην Peugeot επικρατεί μεγάλη κινητικότητα. Εκτός από το νέο 3008 που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο μια ακόμα σημαντική κίνηση είναι προγραμματισμένη για τους επόμενους μήνες και αφορά την ανανέωση του 208.

Έχοντας κυκλοφορήσει από το 2019, ήρθε η ώρα για μια ριζική ανανέωση του πετυχημένου «μικρού». Τις προηγούμενες ώρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο μοντέλο που δείχνουν την ανασχεδιασμένη μάσκα αλλά και το πίσω μέρος.

Η αποκάλυψη έγινε από το cochespias.net με την πρώτη φωτογραφία να δείχνει τη νέα μάσκα η οποία έχει ανασχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Η πιο «χτυπητή» διαφορά είναι η αφαίρεση των τριών κάθετων «νυχιών» από τα φωτιστικά σώματα και η μεταφορά τους στις δύο άκρες του προφυλακτήρα. Συνολικά η γρίλια δείχνει πιο μεγάλη ενώ θυμίζει αρκετά αυτή που είδαμε στο facelift του 2008.

Η εικόνα του πίσω μέρους δείχνει ότι έχουμε και σε αυτή την περίπτωση νέα φωτιστικά σώματα ενώ η φαρδιά λωρίδα που «τρέχει» στην πόρτα του χώρου αποσκευών έχει παραμείνει.

Όσον αφορά το e-208 είναι δεδομένο ότι στη facelift έκδοση θα δούμε τον νέο, δυνατό ηλεκτροκινητήρα των 115 kW/158 PS και των 260 Nm καθώς και την μπαταρία των 51 kWh (48.1 kWhωφέλιμο) που προσφέρει αυτονομία 400 km, σύμφωνα με την Peugeot.