Pickup έκδοση αποκτά το Dacia Duster


Έναν νέο τύπο αμαξώματος πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το Dacia Duster επιβεβαιώνοντας εκείνους που έβλεπαν πίσω από το σκληροτράχηλο προφίλ του την ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού οχήματος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/2/2019

Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Dacia να περάσει στην παραγωγή την pickup εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Duster. H είδηση προέκυψε από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ρουμανικό Τύπο ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος επαγγελματικών αυτοκινήτων της Dacia Ρουμανίας, Hakim Bouterha.

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο, η απόφαση για την παραγωγή της pickup εκδοχής του Dacia Duster έχει ήδη παρθεί ενώ έχει οριστικοποιηθεί και ο αυστηρά... επαγγελματικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι το Dacia Duster Pickup δεν θα διαθέτει τα ίδια εξοπλιστικά χαρακτηριστικά με την επιβατική εκδοχή του ή τους ίδιους συνδυασμούς κινητήρων-κιβωτίων.

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου παρόλα αυτά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ανεξάρτητο οίκο Romturingia, ο οποίος έχει ήδη παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τη pickup έκδοση του Duster.

Μεταξύ άλλων, ο Hakim Bouterha αποκάλυψε ότι η Dacia ετοιμάζει τρεις ειδικές εκδόσεις για τα υφιστάμενα μοντέλα της γκάμας, μία εκ των οποίων θα αφορά το Duster.