Pininfarina: αποκάλυψη του εσωτερικού του hypercar PFO


Στο Pebble Beach το στούντιο Pininfarina θα δείξει το supercar PFO, που σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων του θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2019.

  • 17/8/2018

Το supercar με την υπογραφή Pininfarina θα είναι χειροποίητο και Made in Italy.Υπεύθυνος για την εικόνα του PFO, που βρίσκεται στα τελευταία στάδια διαμόρφωσής της, είναι ο επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Pininfarina Luca Borgogno, ο οποίος έχει αντλήσει την έμπνευσή του και από άλλα αυτοκίνητα που κατά καιρούς έχουν σχεδιαστεί από την Pininfarina για τις Cisitalia, Modulo και Sintesi.

Από τις teaser φωτογραφίες που έχουν δοθεί ως τώρα στη δημοσιότητα, η τελευταία που προστέθηκε είναι αυτή του εσωτερικού διαφαίνεται πως το PFO θα είναι ένα κλασικό διθέσιο με έναν διάκοσμο στον οποίο θα ξεχωρίζει το έντονα διαμορφωμένο ταμπλό. Το οποίο θα φιλοξενεί πέρα από την οθόνη του πίνακα οργάνων που θα είναι και η κύρια και άλλες δύο.

Τα πλάνα της Pininfarina περιλαμβάνουν την κατασκευή το πολύ 150 PFO, τα οποία θα είναι όλα φουλ ηλεκτρικά με εξαιρετικές επιδόσεις. Έτσι το 0-100 km/h θα διαρκεί λιγότερα από 2,0 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 400 km/h. Όσο για την αυτονομία του θα ξεπερνά τα 500 km.