Πισίνα πάρτι στην… καρότσα!


Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να πάτε μια εκδρομή με την οικογένειά σας ή την παρέα σας και να έχετε και μια πισίνα στο pickup όχημά σας; Μια αμερικανική εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 18/6/2022

«Έχω και πισίνα στο αυτοκίνητο, πάμε μια βόλτα;». Ας μας συγχωρέσουν οι αείμνηστοι Κώστας Βουτσάς και Γιάννης Δαλιανίδης για την… παράφραση της γνωστής ατάκας με το κότερο, όμως μια αμερικανική εταιρεία είχε τη σχετική ιδέα και την υλοποίησε. 

Δημιούργησε μια φουσκωτή πισίνα η οποία ταιριάζει στις διαστάσεις της καρότσας ενός pickup οχήματος και μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτή. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να τη μεταφέρει στη συσκευασία της και όταν φτάσει στον προορισμό του να τη φουσκώσει, να την τοποθετήσει στο πίσω μέρος του οχήματος, να τη γεμίσει νερό και να χαρεί τη δροσιά που προσφέρει.

Η συκεκριμένη φουσκωτή πισίνα κοστίζει 34,98 δολάρια (περίπου 32,30 ευρώ, τρέχουσα ισοτιμία), μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην αυλή του σπιτιού και είναι ασφαλής για τα παιδιά. Σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελείται από ανθεκτικό υλικό, διαθέτει δύο αεροθαλάμους και μπορεί να φουσκώσει γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από αυτόν που θα αναλάβει τη διαδικασία. 

Αυτά στις ΗΠΑ, όπου η κάθε ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε επιχειρηματική πράξη με μεγαλύτερη ευκολία από οπουδήποτε αλλού. Στα καθ’ ημάς, ξέρουμε εάν ένας επαγγελματίας, μετά την κουραστική εργασία του θα προτιμήσει να χαλαρώσει με αυτόν τον τρόπο στην καρότσα του pickup οχήματός του…