Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια του VW ID.4


H γερμανική εταιρία έδωσε και επίσημα ένα ακόμη teaser σκίτσο από το ID.4 που θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές εβδομάδες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: VW
  • 19/8/2020

Όπως μπορούμε να δούμε στα σχετικά σκίτσα η Volkswagen μας αποκαλύπτει μερικώς το μπροστινό μέρος από το νέο ID.4 και ένα τμήμα από το ταμπλό. Φυσικά αυτό δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη αφού ήδη έχουμε σας έχουμε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν το ID.4.

To οποίο αποτελεί μια crossover εκδοχή του ID.3 με την γνώριμη «ηλεκτρική» μάσκα, το υπερυψωμένο αμάξωμα, τις μεγαλύτερες διαστάσεις και τους συνεπώς αυξημένους χώρους. Όπως είναι αναμενόμενο το ID.4 θα βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα MEB που προορίζεται αποκλειστικά για ηλεκτρικά.

Εν αναμονή των επίσημων πληροφοριών το ID.4 αναμένεται να έχει μια βασική πισωκίνητη έκδοση με το ηλεκτρικό μοτέρ των 204 PS, ενώ ψηλότερα θα τοποθετούνται οι τετρακίνητες εκδόσεις με μοτέρ και στον μπροστινό άξονα και συνδυασμένη ισχύς στους 306 PS.

Από πλευράς αυτονομίας θα υπάρχουν διάφορες εκδόσεις μπαταριών συμπεριλαμβανομένης και μιας που σε κύκλο WLTP θα ξεπερνά τα 500 km. To ID.4 θα αποτελέσει το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας γενιάς ηλεκτρικών και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.