Ποδηλατικοί Γύροι σε Αγ. Δημήτριο και Μέγαρα την Κυριακή (28/5)


Έντονη ποδηλατική δραστηριότητα τις επόμενες μέρες, με τη διεξαγωγή δράσεων και forum σε Αθήνα και Λάρισα.

  • ΦΩΤΟ: FACEBOOK (ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα)
  • 26/5/2023

Μια σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο το ποδήλατο είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες μέρες, εν όψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, στις 3 Ιουνίου 2023.

Όπως ενημέρωσε ο Σύλλογος Αστικών Ποδηλατών Αττικής «ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα», η αρχή θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου με την εκδήλωση «Βιωματική Δράση e-mobility, Μετακινούμαστε με Ασφάλεια στην Πόλη!». Θα διεξαχθεί από τις 11:00 έως τις 13:00 στο «Δρόμο των Ποιητών» της Γλυφάδας (οδός Γρ. Λαμπράκη), με την υποστήριξη της Ποδηλαττικής Κοινότητας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.

Ακολουθούν, την Κυριακή 28 Μαΐου δύο εκδηλώσεις: Στις 10:00 ο 5ος Κυριακάτικος Ποδηλατικός Γύρος στον Άγιο Δημήτριο, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και ο 23ος Ποδηλατικός Γύρος των Μεγάρων.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου διεξάγεται το «3ο Electric & Micro Mobility Forum», στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, ενώ από την ίδια ημέρα έως και το Σάββατο 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 1st Larissa Cycling Forum «Ποδηλατώντας στο μέλλον / Cycling into the future» στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.